Следвайте ни

Григор: Дали поддържам контакт с Шарапова? Ревнувайте!

viber icon

Истинско шоу сътвори най-добрият ни тенисист Григор Димитров на пресконференция в Париж. Един от акредитираните репортери попита първата ни ракета какво прави бившата му приятелка Мария Шарапова.

„Надявам се, че ще приемете един въпрос извън основната тема“, каза журналистът след успеха на Димитров над Андрей Мартин. „Поддържате ли все още контакт с Мария Шарапова? Знам, че поехте по различни пътища, но винаги съм ви завиждал“. Григор прие с присъщото си чувство за хумор откровено провокативния въпр​ос и отвърна шеговито: „Още може да ревнувате“. „Тя е добре, винаги сме поддържали добра приятелска връзка. Надявам се, че я следвате в Instagram - може би тогава ще знаете какво прави. Не се тревожа за нея. Мисля, че тя е на добро място, на добър етап от живота си“, допълни 29-годишният хасковлия.

„Тя е такъв тип човек, който може да направи трудно решение и такъв преход“, каза Димитров във връзка с отказването от тениса на Шарапова. „Искаше ми се да мога да ви споделя повече“, загадъчно сподели с усмивка първата ни ракета.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?