Ето кой помогна на Григор да върне формата си

Григор Димитров рязко подобри формата си в последните месеци от годината след неуспехите през пролетта и лятото. Най-добрият ни тенисист в момента може да няма треньор, но е ползвал услугите на известен спортен психолог. Това е Бен Кроу, който е стартирал работа с хасковлията след турнира „Уимбълдън” през юли. След това Григор полетя, достигайки до полуфинал на US Open и на Мастърса в Париж.

„Започнах да работя с Григор Димитров чрез Андре Агаси. Прекрасен човек. Работим след Уимбълдън. На US Open победи Роджър Федерер и стигна полуфинал", сподели самият Кроу в интервю.

Специалистът отдавна помага на спортистите,  включително и на Агаси преди доста години.

Напоследък Кроу доби популярност с това, че работи с Ашли Барти, която заедно с него достигна до №1 в света и до първа титла от Големия шлем на „Ролан Гарос”.

"Мистериозният мъж, който стои зад промяната при Барти" - така е озаглавен материал, в който се акцентира на скритата, но много важна роля на професионалния ментор.

 Кроу съветва и помага не само на спортисти, но и на известни бизнесмени. Провежда и семинари за мотивация пред служители на някои от най-големите компании в света - Toyota, Facebook,Ernst & Young, Telstra, Lexus и други.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?