Следвайте ни

Драма с най-ценния медал в тениса ни! Изгуби се и..

viber icon

Невероятна история за най-ценния медал в родния тенис разказа Мануела Малеева. Спечели го самата тя на Олимпиадата в Сеул, когато грабна бронза, качвайки се на стълбичката с легенди като Граф и Сабатини.

"Преди няколко години швейцарската национална телевизия направиха репортаж за мен. Дойдоха в къщи, снимаха и по едно време журналистът попита дали може да види олимпийския ми медал.

Разбира се, му отговорих и тръгнахме към мазето. То ми е съвсем чистичко и подредено, да не си представяте някакво гадно и мръсно мазе", разказа най-голямата от сестрите Малееви.

"Там си държа купи, трофеи и спомени, нямам нужда да са на показ. Бях сигурна, че медалът е в една кутия, но след много ровене не го открих.

Смяхме се с журналиста и му обещах да му изпратя снимка като го намеря. В крайна сметка го открих и реших да го сложа на по-удобно и по-лесно място. Ако някой прояви интерес пак.

В едно чекмедже в един гардероб. От няколко дни един фб приятел ме е помолил да му изпратя снимка на медала. Тази сутрин много уверено отварям чекмеджето...ама медалът пак го няма.

Почнах сама да си се смея колко завеяна мога да бъда понякога. Явно междувременно отново съм го преместила за по-удобно и по-лесно някъде, ама нямам идея къде може да е това. Довечера ще се захвана да ровя и подреждам и ще пусна снимка, ако го намеря", написа Мануела.

За щастие на всички, днес медалът беше открит. "Ето гооооо!   Намерен в едно друго чекмедже, в един друг гардероб", написа Мануела и се щракна с бронза.  

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Коментари (1)

Красимир

Красимир

25.10.2020 | 20:15

До г-н Колчев . Уважаеми господине преди да публикувате в средствата за масова информация си изяснете разликата между Олимпийски игри и олимпиада. С поздрав.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?