Дочакахме! Пиронкова е пак на Терминал 2 с ракетите на рамо

Дългоочакваният момент за всички фенове на Цветана Пиронкова настъпи - пловдивчанката е на летище "София" в очакване на полета си за Щатите.

От Новата земя ще започне походът на Пиронкова към върховете на световния тенис след двегодушина пауза.

Преди няколко дни Цветана Пиронкова зауви: "Да, взех решението да участвам на US Open. Не са малко правилата и ограниченията и със сигурност провеждането на този турнир ще е нестандартно, но такива са условията в момента за всички. След това съм заявила участие и на турнирите на клей в Европа".

Любопитно е, че завръщането на именитата пловдивчанка на корта съвпада с десетгодишнината от нейното класиране на полфинал на "Уимбълдън".

Полуфиналът на Уимбълдън е едно от върховите ми постижения и като такова то винаги ще ми носи радост и топлина, когато се обърна назад, разказва Цветана.

"Но аз се гордея и с не толкова популярни мачове и постижения, често останали в страни от камерите и прожекторите. През тези близо 15 години, в които се състезавах професионално, съм изиграла стотици такива мачове и помня всеки един от тях и каква емоция е оставил у мен. Очаквам още такива мигове в кариерата си на професионален тенисист", каза Пиронкова преди да замине за Щатите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Браво

Браво

26.08.2020 | 15:11

На добър час! Много успехи и завоювани титли,

Отговори
2 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?