Джокович отвя японец, китайка изхвърли Серина Уйлямс

Новак Джокович се класира за четвъртия кръг на Откритото първенство по тенис на Австралия. Поставеният под номер две в схемата сърбин победи с 6:3, 6:2, 6:2 Йошихито Нишиока за 85 минути. Седемкратният шампион в Мелбърн не допусна нито един пробив на "Род Лейвър Арина" и на свой ред спечели подаването на японеца общо пет път в двубоя. Следващият съперник на Джокович е Диего Шварцман.

Финалистът през 2018 година Марин Чилич (Хърватия) се класира за четвъртия кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис. Чилич пласира 24 аса и елиминира поставения под номер 9 Роберто Баутиста Агут (Испания) с 6:7(3), 6:4, 6:0, 5:7, 6:3 след 4:10 часа игра.

Американката Серина Уилямс сензационно отпадна още в трети кръг на първия за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Австралия. 38-годишната звезда беше елиминирана от китайката Цян Ван след 4:6, 7:6 (2), 5:7. Така Серина, която беше сочена за фаворит за спечелването на титлата в Мелбърн, ще трябва да почака за спечелването на 24-и трофей от Големия шлем.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?