Следвайте ни

Джокович изуми! Отиде в балкана да вади картофи

viber icon

Мега звездата на световния тенис Новак Джокович се показа и като голям човек. Ноле, който живее в палат в Монако и е спечелил само от наградни фондове на турнири 135 259 120 долара, показа, че не е забравил от къде е тръгнал и къде е минало детството му. Великият сърбин отиде в село Брезече, където като малък е прекарвал ваканциите си, за да помогне на местните да приберат реколтата от картофи.

Това е и основния поминък на земляците на 32-годишния виртуоз с ракетата.


"Благодарен съм на хората от Брезече за това страхотно преживяване. Тези хора са мили, истински, усилено работещи.. Сърцето ми е пълно с обич след възкресяването на детските спомени. Аз продължавам да се срещам с хора, които са били част от детството ми и са ми помогнали да изживея мечтата си като тенисист. Много съм благодарен и трогнат! И за награда си взех малко безплатни картофи за положените усилия на нивата", написа Новак Джокович на личния си профил в социална мрежа.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?