Следвайте ни

Цветана Пиронкова се захвана сериозно с инфлуенсърство

viber icon

Цветана Пиронкова навлиза все по-дълбоко и по-дълбоко в дебрите на инфлуенсърството. След промотирането на зърнена закуска преди седмица, сега най-добрата българска тенисистка от последната декада се е заела да помага за продажбата на матраци на пловдивска фирма. 

Всички ние, които очакваме завръщането на Пирокова на корта, се надяваме, че спането на този матрак ще и помогне да се върне час по-скоро, там, където силата и влиянието и са най-големи.

Ето какво постна Цветана Пиронкова в социалните мрежи:

Добрият сън в от огромно значение за мен. Когато съм на състезание спазвам режим и в това отношение. 8-10 часа са просто задължителни за добро възстановяване, както физически, така и емоционално.

Сега като майка на малко дете ми се събират доооста по-малко часове сън, затова е важно да си осигуря максимален комфорт.

Винаги ми е трудно, когато избирам матрак, защото наистина няма как да знаеш, дали е подходящ за теб преди да спиш на него и обикновено си трябва период на напасване.

В този ред на мисли матраците на ...(Матраци, протектори и възглавници - ...) са истинско откритие за мен. Изключителено комфортен , без период на напасване. Още на следващата сутрин бях сигурна, че съм направила правилен избор.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?