2374

Бивша приятелка поднесе "подарък" на олимпийски шампион, разследват го за домашно насилие

Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) обяви, че е започнала разследване за домашно насилие срещу олимпийския шампион Александр Зверев.

През миналия октомври тенисистката Олга Шарипова обвини германеца в насилие, а в последствие той отрече всички обвиенния.

През август Шарипова отново нападна своето бивше гадже с твърдението, че той я е ударил в хотелска стая по време на Мастърса в Шанхай през 2019-а.

До момента ATP бе сериозно критикуван, че не предприема никакви действия, включително и от шампиона в Големия шлем АНди Мъри.

В официално изявление на организацията се казва: "ATP изцяло осъжда всякаква форма на насилие и ще разследва обвинения, които са отправени към наши участници".

Един от шефовете на ATP Масимо Кавели добави: "Обвиненията срещу Александър Зверев са сериозни и имаме отговорността да ги вземем в предвид. Надяваме се разследването ни да позволи да изясним фактите и да стигнем до нужните действия. Зверев е съгласен с разследването и отрича всички обвинения".

 
В миналото към Зверев имаше обвинение и от друга негова бивша приятелка - Бренда Патеа, която обяви, че е бременна от него, пише dir.bg.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?