Следвайте ни

Уникално: Майки срещу футболисти за Коледа във ФК Чавдар

С уникално парти изпратиха 2017 г. ФК Чавдар Пловдив. Мач между майки и малки футболисти предшестваше Коледното парти на клуба, основан от големия пловдивски треньор Чавдар Муратев. Двубоят не бе никак приятелски, а бе дори с доста по-голям заряд от тези в т. нар. Първа лига. И двата тима действаха безкомпромисно въпреки предстоящите светли празници. Емоциите обаче бяха повече от приятни.
ФК "Чавдар" Пловдив ще отбележи през 2018г. 8 годишнина от своето създаване.
Основан е от покойния Чавдар Муратев,треньор с дългогодишен опит в "Локомотив"и "Марица" под името "Екохотел" с една-единствена цел,а именно децата да играят футбол.
След неговата кончина в края на 2014г.,най-естественото нещо бе клубът да приеме неговото име и да продължи традицията напред.
Благодарение на ентусиазма на родители,треньори и приятели,днес ФК"Чавдар" е вече с 5 генерации.Набор 2004 участва в първа група на Пловдив Център,Набор 2006 в първа група на Футбол 9,а набори 2008 и 2009 са водачи в своите възрастови групи Футбол7 и Футбол 5 втора група.
Вече се изгради и подготвя и набор 2010..
Изтеклата година беше година на растежа за клуба.
Бяха спечелени купата на община Първомай и купата на турнира в гр.Куклен.Беше проведена изключително полезна подготовка на базата на "Локомотив" в с.Говедарци.
Очакванията са за още по-добро представяне през 2018г.,както в първенствата на съответните възрасти,така и на международните турнири,в които ще вземем участие.

Надяваме се нашата идея да прегърнат и повече хора,на които късметът се е усмихнал,така че да се присъедини и генерален спонсор,който желае да даде радост и възможност на тези около 100 футболни душици да преживеят незабравими мигове.Децата ни са добри и ще се отблагодарят с цялата си любов.
Можете да ни посетите на нашата фейсбук страница:
Футболен клуб "Чавдар"-Пловдив
В навечерието на наближаващите светли празници ФК"Чавдар" Пловдив честити Коледа желае от сърце на всички една здрава и пълна с успехи и радост 2018г.!

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?