71

Стоичков поздрави за ЧРД Наско Петров - младата надежда на българските ски ВИДЕО

Христо Стоичков поздрави за рождения ден младата надежда на българските ски - 15-годишния Атанас Петров. Камата отправя впечатляващи пожелания към новия ни голям талант в ските, който е роден на 15. април в София, закърмен е в Пловдив и на Боровец и е закален в Италианските Алпи.

Няма състезание, в което Наско да не е представил достойно родината си. Палци му стиска най-успешният ни в момента скиор Алберт Попов.Той дори подарява гащеризона си на детето чудо, с който е участвал в откриването на Световната купа в Зьолден, Австрия, през 2016-а.

„Наско цели две години не се разделяше от ценния екип. Дори когато му стана малък, продължаваше да го носи“, разказва майка му Мария Димова, многократна шампионка по сноуборд. В момента Мария работи като ски учител в Ливиньо, където живее с талантливия си син.

Преди 8 години заминават през ваканцията да карат ски и толкова много им харесва, че решават да се установят в планинския курорт. Бащата Атанас Петров-старши прекарва по-голяма част от времето си на Боровец, където семейството има хотел. Той дали една ограда със ски центъра на Петър Попангелов - най-успелия ни скиор алпиец, по чиито стъпки Наско вече върви. 

 

Видеото с поздрава може да видите ТУК.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?