Радулов и Дженев в отборите на ITF и Тенис Европа

Поредно голямо признание получиха младите родни тенис надежди. Четири родни тенисисти бяха избрани да бъдат част от отборите до 14 г. на ITF и Тенис Европа. 

Адрияно Дженев (ТК "Хасково", гр.Хасково) и Илиян Радулов (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив) ще участват в отбор „А" на ITF и Тенис Европа. Виктор Марков (ТК "Диана", гр.София) и Александра Габровска (ТК "15:40", гр.София) са част от отбор „Б" на ITF и Тенис Европа.

Талантливите българчета ще бъдат част от тимовете до 14 г. за тренировки и турнири от 27 юли до 26 август. Инициативата е финансирана от фонда за развитие на Гранд шлем държавите. Избирането на състезатели в престижния отбор става възможно с покриването на редица критерии от тяхна страна и от страна на БФТенис. Това поредно признание за младите ни таланти се случва благодарение на добрата работа на ръководството и цялата Българска федерация по тенис. Участието в тези отбори е изключителна възможност за младите тенисисти да пътуват до висококачествени младежки турнири, под ръководството на официални треньори на ITF и Тенис Европа. Всички разходи ще бъдат покрити от Фонда за развитие Grant Slam.

Адрияно Дженев и Илиян Радулов ще участват на четири турнира в Германия и Белгия. Виктор Марков и Александра Габровска ще вземат участие в четири турнира в Германия, Белгия и Испания.

В момента Динко Динев и Катерина Димитрова са част от отборите до 16 г. на ITF и Тенис Европа. Динко Динев за втори път е част от този отбор, а Катерина Димитрова за трети.

В началото на тази година Антъни Генов беше част от отбора на ITF до 18 г. за турнири в САЩ и Мексико.

През миналата година Гергана Топалова, Адриан Андреев, Катерина Димитрова, Антъни Генов и Динко Динев бяха част от отборите на ITF и Тенис Европа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?