Над 700 деца участваха в международния детски футболен турнир „Mistral Cup 2021”

Петото издание на Mistral Cup 2021 приключи след две седмици на детски мачове, забавления, емоции, нови приятелства и много награди за младите таланти. Превърнал се в традиционен, турнирът беше интересен и емоционален и се стигна до сериозни битки за първите места.

Участие в него  взеха 64 отбора и над 700 подрастващи, родени между 2006 и 2012 г., а целта на надпреварата е да изгради у децата любов към спорта, уважение към съперника, дисциплина, колективен дух и като цяло позитивен модел за житейско развитие.

Двубоите от надпреварата се проведоха на общо четири терена в Несебър и Равда. В битките се включиха и международни отбори от Украйна, Молдова и Русия. А оспорваните мачове подредиха на първо място следните отбори: 2006/2007 г - Олимпик Варна, набор 2008 - Несебър, 2009 - Несебър, 2010 - Черноморец Бургас, 2011 - Несебър, 2012 - Пловдив Сити.

Срещите, които се проведоха в рамките на две седмици преминаха в духа на приятелството и феърплея, с много положителни емоции при децата и техните родители. А организаторите споделиха, че подготвят и следващото му издание от 13-23 август.

Голям турнир като Mistral Cup изисква подкрепата на дългогодишни партньори, сред тях е „Нова Трейд“, които отново насърчиха значимото събитие и спазиха традицията да подпомагат детския футбол като се погрижиха за добрата хидратация на всички участници.

Компанията е специализирана в  производството на качествени безалкохолни напитки и бутилиране на изворна вода „Бачково. „Нова Трейд“ развива активно социално-ангажирана дейност, насочена към популяризиране и информиране на обществото за начините и ползите от здравословната хидратация. Мисията на компанията е да подкрепя трениращите деца в развитието на техния човешки и спортен потенциал, подпомагайки изграждането им като личности.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?