64

"Купа Диана" се включи благотворително в "Подкрепи Георги!"

Международният турнир по художествена гимнастика за „Купа Диана“ се присъедини към благотворителната инициатива „ Подкрепи Георги в неговия път към успеха!” Младият пловдивчанин се нуждае от операция за да може отново да проходи.

Турнирът, който ще се проведе на 13 и 14 юли в зала Строител, ще е последното голямо състезание от кампанията за събиране на средства в полза на Георги Маринов. Преди това каузата беше подкрепена от редица известни спортисти, футболните Ботев и Локомотив, а ветераните им играха и  приятелска среща по между си. Кампанията стартира на 10 април, а нужната за лечение сума е 350 000 лв. Към момента са събрани 303 000 лв.

Припомняме, че в турнира за "Купа Диана" ще вземат участие над 350 състезателки от България, Италия и Гърция. Надпреварата ще бъде във всички възрастови групи и всички категории. Втория ден ще е посветен на най-малките в категория „Масов спорт“ където ще участват  над 150 деца.

Медиен партньор на спортното събитието е ИК „Марица“. Фенове, близки и приятели ще могат да наблюдават на живо съчетанията на малките грации от прякото излъчване на страницата във ФБ на СКХГ „Диана“ и в сайта marica.bg.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 1 оценки
4/5 от 1 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?