ФК Лион 2017 с благородна кауза на "Lion CUP - SUMMER 2020"

Футболен клуб Лион 2017 Пловдив се включва в кампанията за набиране на средства за лечението на Ангел Краевски, който е баща на три малки деца, едно от които е част от школата на ФК "Пловдив Сити". По време на поредния детски футболен турнир "Lion CUP - SUMMER 2020" утре ще бъдат поставени кутии за набиране на средства за лечението на Ангел, който е диагностициран с  остра миелоидна левкемия и се нуждае от средства за операция в Германия.

Турнирът се организира за младите футболисти, родени 2012/13 година и ще се проведе на 29 и 30 август 2020 г., на терените на Младежки спортен център - Пловдив, с начален час 9.00 ч. и в двата дни.

Участие ще вземат общо 12 отбора от Пловдив и различни градове на страната, а именно: ФК Пловдив Сити, ФА Велд, ПФК Спартак П​д, ДФК Шампион Ст. Загора 2012-1, ДФК Шампион Ст. Загора 2012-2, ФК Беломорец Асеновград, ФК Арда Кърджали 2012, ФК Хебър Пазарджик, ДФК Филипов К​азанлък, ФК Арда К​ърджали 2013, ДФК Шампион СТ. Загора 2013 и домакините от ФК Лион 2017. Предварително бе изтеглен жребият за групите и уточнена програмата за мачовете за първия ден от турнира, със съдействие на треньора на ФА Велд Георги Аспарухов.

Мероприятието се организира със съдействието и подкрепата на компания за вода "Михалково", Фабрика за сладки изкушения "Ови и Сари", Автосклад за едрогабаритни авточасти "Тарос Трейд БГ ООД" и Младежки спортен център - Пловдив. Очакваме ви, за да се забавляваме и подкрепим заедно с най-младите надежди на българския футбол!

Футболен клуб Лион 2017 уведомява всички присъстващи зрители по време на турнира да спазват противоепидемичните мерки (носене на предпазни маски и спазване на дистанция), наложени за безопасност от областния щаб на територията на гр. Пловдив, и Ви пожелава много емоции и вълнения с най-малките и истински футболисти.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?