Девет медала за кикбоксьорите от Терес

Кикбоксьорите от спортен клуб „Терес“ Пловдив завоюваха 9 медала , от които един златен , пет сребърни и 3 бронзови медала на държавното първенство по кик бокс в Габрово в стиловете лайт контакт и киклайт контакт.

Със злато се окичи Георги Цанков при най-малките. Интересното в тази категория беше , че след поредица от победи двама състезатели от Терес спореха за златото във финалния мач. Със сребърни медали се задоволиха Георги Иванов , Емилио Ралев , Дамян Георгиев и Ивайло Панев . Бронз спечелиха – Георги Иванов , Георги Цанков и Ивайло Панев . Контузия попречи на Ивайло Панев да излезе на финала в стил киклайт контакт.

Повечето от състезателите за пръв път взеха участие на държавно първенство и въпреки тежката програма от пет-шест мача на ден , които трябваше да изиграят те успяха да се преборят за медали.

Над 20 клуба от цялата страна взеха участие в турнира. Следващо предизвикателство за кикбоксьорите от Терес е след броени дни на държавното първенство по кикбокс в стиловете К1 и лоукик .

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?