Следвайте ни

Бивши борци и боксьори на една маса в Пловдив СНИМКИ

viber icon

В малка Олимпиада се превърна пловдивският ресторант "Хитър Петър" през уикенда. Редица от най-популярните бивши пловдивски борци и боксьори се събраха в заведението.

Сред тях бяха треньорите Иван Гарабитов, Александър Сукнаров, Йото Узунов, бившият състезател Стефан Пашов и редица други борци на „Тракия“ и „Локомотив“. Боксовата школа пък беше представена от Димитър Добрев - Мутата.

От Германия за сбирката в Пловдив пристигна друг наставник в борбата - Рамиз Кърмаджиев. Голямата компания очаквано говори за любимите спортове и се весели, като плеядата пловдивски шампиони не пропусна и да почете паметта на починалия през миналата година борец Стоян Ненчев.

Голямата сбирка беше организирана от Стойчо Пехливанов.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ръб

Ръб

11.08.2021 | 21:54

Заглавието трябва да е "Крими контингента се събра в ресторант "Хитър Петър" Тея колко човешки съдби са разбили просто ви е бедна фантазията.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?