49

Алина Кабаева покани наша гимнастичка на турнир в Пекин

Българската федерация по художествена гимнастика, с президент Илиана Раева, се похвали, че състезателка от националния отбор девойки ще участва "в престижния международен турнир, организиран от Алина Кабаева - „Небесна грация" (15-17 декември).

В съобщението си БФХГ посочва, че девическата националка Анания Димитрова ще пътува по специална покана към нейния клуб "Левски", и ѝ пожелава успех. На турнира на Кабаева, който ще е в китайската столица Пекин, ще имаме също така и съдийка - Рада Вражева, който е и член на съдийската комисия към БФХГ.

За олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева се говори, че е жената до Владимир Путин. 40-годишната Кабаева е в списъка със санкционирани руснаци от ЕС, САЩ и Великобритания, заради близостта й до Владимир Путин. Според световни медии от нея Путин има поне 3 деца, но според повечето източници - те са 4.

Оцени новината

Оцени новината
4.4/5 от 5 оценки
4.4/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Шарлатанин

Шарлатанин

15.12.2023 | 20:00

Илиана Раева, клуб "Левски", Рада Вражева, БФХГ и всички, които приемат позитивно тази новина, са гадни "комунисти, путинофили, русороби" и т.н. Никакво чувство за политкоректност от страна на тези "предатели"!

Отговори
0 1
rtyrt

rtyrt

13.12.2023 | 10:04

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може---~-- https://tyny.to/sunex

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?