64

Ето знойната сръбкиня, заради която Влахович е на пейката

Говори се, че заради това момиче Влахович не играе на световното. Ана е съпруга на сръбския вратар Предраг Райкович.

Душан Влахович отиде на Световното първенство в Катар като една от главните звезди на сръбския национален отбор, но нападателят на Ювентус игра само половин час в турнира - в мача с Бразилия той влезе на пейката и седна на пейката . за целия мач срещу Камерун.

Защо Влахович не играе? Днес имаше слух, че заради любовния триъгълник. Или по-скоро заради съпругата на Предраг Райкович Ана.

Ана е съпруга на вратаря на сръбския национален отбор и испанския "Майорка" Предраг Райкович. Те се ожениха през август 2018 г.: кум на сватбата беше настоящият полузащитник на ЦСКА Саша Згелар. Анна и Предраг имат двама сина.

Ана (по баща Чакич) е моден модел и бизнесдама. Разполага със собствен бутик за детски дрехи, както и марка детски ортопедични обувки от екологично чисти материали.

И така, какво общо има Влахович с тази идилия? Днес холандският футболен сайт FCUpdate.nl, цитирайки сръбски медии, съобщи, че Душан има романтична връзка с Ана. И затова нападателят не попада в националния отбор.

В същото време самите сръбски издания не вярват особено в тази история. Ако това беше вярно, старши треньорът Драган Стойкович нямаше да допусне конфликт между отборите и просто щеше да изпрати Душан у дома.

Самата Анна, която между другото е в Катар, вече коментира тези слухове. „Ревнивците винаги измислят истории, глупаците ги разпространяват, а идиотите им вярват“, написа остро момичето в социалните си мрежи. Предраг реагира в коментарите със сърца. Влахович не коментира в коментарите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?