64

Англия разказа играта на Сенегал по пътя към осминафиналите

Англия победи с 3:0 Сенегал в осминафинал от програмата на Мондиала в Катар. В следващата фаза съперник на англичаните ще бъдат настоящите световни шампиони от Франция.

Тимът от Острова реши мача в рамките на десетина минути в края на първото полувреме. От самото му начало те бяха по-настоятелният отбор, но имаха затруднения да стигнат до възможности за гол. Всъщност, до падането на първото попадение, Сенегал бе тимът с по-добрите шансове да открие резултата.

В 39-ата минута. Джуд Белингам пусна пас към нахлуващия Джордан Хендерсън, който с удар без забавяне от точката на дузпата матира Менди.

Дълбоко в добавеното време Хари Кейн най-накрая откри головата си сметка на шампионата в Катар. Той направи резултата 2:0. Белингам стартира бърза контраатака и намери Фил Фодън. Звездата на Ман Сити пусна пас към Кейн, който остана сам срещу Менди и не сгреши.

Букайо Сака направи резултата 3:0 в 57-ата минута. Фил Фодън се отличи с втора асистенция. Той напредна по лявото крило и подаде към перлата на Арсенал, който не сгреши.

Около четвърт час преди края Сар стреля от пряк свободен удар, но покрай левия страничен стълб на Пикфорд. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?