61

Зверски бой след дербито Тотнъм - Арсенал

Зверски бой си спретнаха фенове на Арсенал и Тотнъм след дербито не Северен Лондон. Двубоят предложи страхотно шоу за хората по трибуните на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“, мнозинството от които бяха разочаровани, след като „шпорите“ загубиха с 2:3 от „топчиите“. След мача обаче, около стадиона се случиха грозни сцени, тъй като се стигна до сблъсъци между феновете на двата отбора.

Според английски издания, причината е това, че фен на Арсенал се е намирал в зоната, където са били най-запалените привърженици на Тотнъм на стадиона и след края на мача е свалил неутралния си суитчър, за да покаже фланелка на „артилеристите“.

Това е предизвикало суматохата и последвалите сблъсъци, като на видеа в социалните мрежи, се вижда, че се е стигнало и до сблъсъци между феновете на двата отбора и полицията, която е опитала да раздели двете групи запалянковци, за да не се стигне до масов бой.

Все още не е ясно колко са арестуваните след тези батални сцени, при които се наложи органите на реда да упражнят насилие срещу феновете на Тотнъм и Арсенал, за да не допуснат въпросните да влязат в схватка едни с други.

Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 8 оценки
4.8/5 от 8 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?