Зума за мача с Левски: Важното е да вкараме и да не допуснем гол

 Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев счита, че родния му отбор може да елиминира Левски за Купата на България и да дублира трофея от миналата година. Тази вечер черно-белите приемат сините на Лаута под свирката на петричкия сватбар Ивайло Стоянов. "Сега това ще е по-трудно, но не и невъзможно. Ако момчетата дадат 100 процента от себе си, може да се поздравим с краен успех. Най-важното е са спечелим чиста победа макар и с 1:0", сподели Зума пред "Марица".

„След всички дни без тренировки и психическо напрежение, не очаквах чудеса срещу Етър. Важното е, че момчетата съумяха да победят с 2:0, въпреки че стигнаха до успеха до края. Добре, че взетият от Георги Иванов нападател – Малонга, реализира, та да се отпушим.

Бях на кафе с Гонзо, разговаряхме на стадиона за предстоящия полуфинал. За мен Левски, въпреки тоновете проблеми, които има, срещу Лудогорец се представи добре. Има голяма разлика от това, което сините показаха срещу разградчани от предишни двубои. По принцип Лудогорец лесно побеждават съперниците. Сега не бе така.

Страхувам се за полуфинала. Момчетата ни вече знаят какво значи за привържениците ни спечелването на трофей. И един гол да реализират, но важното е да не получат. Не бива да позволяваме да ни вкарат“, заяви Зума.

В момента черно-белите са втори в първенството, като са с равен актив с ЦСКА и дръпнаха с 3 точки на сините. „Второто място? За нас е важна Европа, независимо как ще стигнем до нея. Видяхте какъв ентусиазъм донесе участието в Лига Европа в началото на сезона. Не бива да се подценяват нещата и от финансова гледна точка. Така ще се помогне на Христо Крушарски, който единствен вади от джоба си пари за издръжката на Локомотив. Най-хубаво ще е да сме втори, както и да вземем купата“, пожела си Бонев. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?