Зума предупреди: Следващият сезон ще е по-труден

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви, че очаква следващият сезон да е по-труден за тима, който завърши на второ място през изминалата кампания. Шест основни играчи на черно-белите напуснаха през лятото – Луков, Цветанов, Илич, Малембана, Алмейда, Масоеро.

В Лигата на конференциите пловдивчани се изправят срещу чешкия ФК Словачко, а Зума предрече тежки два мача: „Завършили са трети в последния шампионат на Чехия, а видяхме какво направиха чехите на европейското дотук. Така че футболисти и треньори трябва да си направят много добре сметката с какъв противник ще играят. Много ще ни е трудно при това развитие на нещата с играчите, които напуснаха. Дано да намерят качествени заместници, преди да започнат мачовете, което ще е доста сложно“.

„Сега в контролите не искам много да ги гледам, когато започнат официалните мачове, ще коментираме по-детайлно. По отношение на напусналите – това е политика на ръководството. Още в началото на подготовката се знаеше, че четирима си тръгват, а после се появиха предложения за някои играчи и господин Крушарски не искаше да им спира развитието. Аз мисля, че Гонзо няма да вземе нови футболисти, които да ги чакаме 2-3 години. Ще видим какво ще стане. Очаква се двама чужденци да подпишат с клуба“, сподели Зума.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
1 jalto cheren

1 jalto cheren

05.07.2021 | 23:41

SBOBOGOM LILAVI

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?