61

Зума: Комплименти за Крушарски, че избра Любо Пенев за треньор!

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев похвалиа собственика Христо Крушарски за избора му Любослав Пенев да стане старши треньор. Легендата на черно-белите и българския футбол е на мнение, че определяща за представянето ще е селекцията, тъй като тимът бе напуснат от няколко основни състезатели.

"След като Александър Томаш напусна мисля, че най-добрият избор, който можеше да бъде направен от страна на господин Крушарски беше именно Любо Пенев. Познавам го много добре. Той беше мой състезател в националния отбор. Вярвам му, а и знам, че работи много професионално. Доста добри футболисти обаче напуснаха тима ни и сега трябва той и Илко Пиргов, който се занимава със селекцията, да направят всичко възможно да намерят качествени попълнения. Взеха се няколко нови играчи, но ще трябват още. Не съм ги гледал още, но когато се приберат от подготовката ще ги видим и ще разберем какво са направили. Любо Пенев няма да остави отбора неподготвен. Какъвто амбициозен футболист беше, така работи и като треньор. Педантичен е“, категоричен бе Бонев пред "Тема Спорт“.

"Ние сме длъжни на нашите привърженици, тъй като те са свикнали в отбора да идват добри състезатели, да играят качествен футбол, както през миналия сезон записахме онези рекордни 9 поредни победи. Длъжни сме да даваме на феновете удовлетворение и радост от играта на отбора. А това зависи много от селекцията. Все пак още във втория кръг ни чака дерби с Ботев Пловдив“, завърши Зума.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?