61

Злобата в Скопие не спира: Боли до небето! Загубихме от най-омразната съседка

В Северна Македония злобата и омразата към България ескалира след победата на националния ни отбор в Скопие с 1:0 снощи. Местният сайт, претендиращ за авторитетност sportmedia.mk, който многократно разкри самочувствието на македонските футболисти и арогантността на феновете на страната преди срещата с България от Лигата на нациите, определи българската победа в Лигата на нациите като нещо страшно.

"Страшно! В двубоя между "двамата" губещи в групата на Лигата на нациите, в който ликува Грузия, имахме поне малка утеха и мотив да завършим с усмивки и гордост, но не успяхме. Двубоят с България беше от голямо значение за нас в Македония, за народа, за всички, които се чувстват унизени от източната съседка след всички политически събития през последните няколко години. И затова стадионът беше пълен - защото хората искаха победа. Народът дойде да се порадва, да победи "лошите" съседи, които предизвикват нашата история, език и идентичност! Те не дойдоха да видят загубен цикъл, загубени шансове за нова битка за Европейското първенство! Футболистите не изпълниха желанието на хората - загубиха от най-омразната ни съседка. България си тръгва от Скопие с широки усмивки като голям победител. Тази "най-слаба" България във футболно отношение в историята с гордата Македония, която се гордееше отдавна, но не и сега след поредицата от поражения..."

За нас в Македония това е болезнено поражение, шамар на лицето", пише сайтът

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 17:55

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
1 4
това заслужавате!

това заслужавате!

27.09.2022 | 14:19

Типична шорошоядска лирика, която се лее в Булгаристан за Русия, шорошоядите държат и в Македония медиите, не ми пука!

Отговори
1 5
историк

историк

27.09.2022 | 11:37

Истинското име на Северна Мъка дония е Западна България.

Отговори
23 0
Дуков

Дуков

27.09.2022 | 11:19

Северна Македония е изкуствено създадена държава.Македонците са изроди,жалка сърбоманска пасмина.Нека си хулят и клеветят,те шиптърите ще ги оправят един ден!Албанците са им вдигнали мерника и одма ще ги направят да си говорят сами.Но е редно при така протичащите обстоялелства България да скъса дипломатически отношения със югозападната ни съседка и да се сложи край на всичко.Консулствата на двете страни се затварят един път завинаги,затваря се и граничния пункт свързващ двете страни и ония да се оправят.България си продължава напред!!!

Отговори
28 0
Българин

Българин

28.09.2022 | 13:23

Влизаме и бой до смърт.Защо им позволяваме да ни обиждат.Ако зависи от мен, само боят ще ги оправи.И иззимане на Българският паспорт.

Отговори
4 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?