965

Зингаревич след триумфа: Керкез направи Ботев специален отбор, ще подпишем нов договор с него

 Идването на Душан Керкез направи отбора на Ботев специален. Имахме разговор с него преди финала и той ще подпише нов договор. Това обяви собственикът на клуба Антон Зингаревич веднага след спечелената от "канарчетата" Купа на България. Руският бизнесмен изгледа мача седнал в ложата до боса на Лудогорец Кирил Домусчиев.

"Естествено, че сме много щастливи от началото на сезона. Имахме цел. Искахме да спечелим нещо и го направихме. Това е важно за развитието на отбора, дано печелим още трофеи. Сезонът ни беше труден от самото начало. Душан дойде и този отбор стана специален. Най-важно е да имаш атмосфера в отбора. Мисля, че треньорът и играчите работят чудесно", каза още Зингаревич.

"Играчите се чувстват спокойни и уверени. Душан свърши страхотна работа. Имахме разговор с него още преди финала и ще подпише нов договор.

Трябва да свършим много работа, за да се подготвим за Лига Европа. Трябва да подобрим отбора през лятото и това ще направим. Ще работим със спортния директор. Вече водим преговори. Знаем къде сме и къде ще бъдем. Сега започва играта", коментира още Зингаревич. Той похвали специално феновете на тима.


 
 


 

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 4 оценки
3.5/5 от 4 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?