61

Зингаревич към феновете: Не стойте вкъщи, излезте на протест!

Президентът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич призова феновете на протест срещу съдийството. Повод за гнева му бе снощния мач срещу Лудогорец в Разград, завършил 1:0 за шампионите, в който реферът Иво Андреев не зачете гол на Мохамед Брахими след много спорно отсъждъне и разглеждане на ситуацията на ВАР.

Зингаревич влезе в  дебат с привърженици на официалната клубна страница в социална мрежа. Той първо бе провокиран от фен с провокативен коментар, призоваващ ръководството да спре съдийския произвол:

"Крайно време е господата директори в Ботев да вкарат всичката си енергия и да защитят клуба с цената на всичко, ако не го направят значи нямат място в Ботев и веднага да си потеглят за Русия! Не се търпи вече!"

"Кажи ми точно твоя план, какво да правим", отговори Зингаревич.

Последваха два коментара на други запалянковци:

"Вие правите всичко както трябва, просто на човека му е болно и обидно заради тези п...и в лицето на БФС и бърза със заключенията", гласи единият от тях.

"Първо - декларация, че сме жертва на рекет от БФС", дава съвет друг привърженик на Ботев.

Малко по-късно Зингаревич бе провокиран от следния коментар:

"И какво като го напишете с главни букви? Какво??? До кога ще си мълчите, с общи приказки за декларации не става, нямаме лоби. Мачкат ни постоянно, имаме 8 отменени гола. Адмирации за развитието на клуба маркетингово и социално, но всеки мач си правят каквото искат с нас и да напишем нещо във фейсбук файда никва, кервана си върви и пей си Пенке кой ли те слуша ...."

Последва незабавен отговор от руския бизнесмен:

"Какво искаш да направим? Защо си седите вкъщи и не излизате на протест? В клуба работят 50 души, на които плащам заплати. И с какво се занимаваш? Да седите на компютъра си? Отидете и протестирайте. Писна ми от тези глупости!", написа Антон Зингаревич.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ицо

Ицо

25.10.2022 | 12:40

Руски олигарх си пере парите в Пловдив и нито ФИФА нито България спазват Европейските решения относно прането на пари на Руски олигарси в Европа .

Отговори
1 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?