Здравко Димитров и Локото вдигнаха Купата в общината СНИМКИ/ВИДЕО

Кметът Здравко Димитров, президентът на клуба Христо  Крушарски и футболистите  вдигнаха купата на Локомотив Пловдив от сградата на общината. 

Градоначалникът  пожела догодина Купата отново да дойде в Пловдив, а Дани Каназирева добави-  още успехи на отбора. "Базата си е ваша и няма кой да ви я вземе", каза още Здравко Димитров. Веднага  след това играчите на Локо вдигнаха купата от терасата на общината. А запалянковците ги посрещнаха с бурни скандирания. 

Футболистите бяха дошли с тениски с надпис "Купата отново е черно-бяла". Такава  фланелка подариха и на кмета, а на областния  управител - шалче.

Шествието с трофея, играчи, треньори, ръководители и фенове на Локомотив тръгна от Лаута. То беше предвождано от емблематичния черно-бял трабант, с който преди 16 години честваха шампионката титла. В него както и миналия път на предната седалка беше президентът Христо Крушарски, който се поздравяваше с феновете. Следваше го откритият автобус с футболистите, треньорите и трофея, както и още хиляди запалянковци на черно-белия клуб. 

По време на цялото шествие улиците бяха огласяни от викове „Пловдив е черно бял“. Подлезът се задими от димки, а гърмежите се чуваха чак пред общината. Фонтанът пред сградата на пл. Стефан Стамболов 1 също цял ден беше бял в чест на победител.

Точно след подлеза на Гладстон черно-белият трабант на Локомотив-Пловдив закъса. Феновете веднага се притекоха на помощ и взеха да го бутат. Вероятно  проблемът е бил с превключването на скоростите или съединителят, коментират запознати.

Запалянковците са категорични, че любимият им клуб има сили да спечели купата и догодина. Те си пожелават срещу тях на финала да излезе Левски или Лудогорец, за да покажат, че могат да победят най-силните отбори в България. 

Снимки: Наташа Манева

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
над закона

над закона

07.07.2020 | 11:37

Колко глоби трябва да наложи РЗИ за маските? Като почне от кмета и областния управител!

Отговори
2 0
Дора

Дора

07.07.2020 | 09:28

Парад на глупостта

Отговори
1 0
Потърпевш

Потърпевш

06.07.2020 | 23:42

Пари за стадиона на тези разлигавени ритнитопковци има, партията ГЕРБ угажда на тези, които са готови винаги да напълнят площадите заради тези оядени корумпета, но за завършване на прословутата отсечкана околовръстното от Асеновградско шосе надали ще се намерят някога, затова се налага посред лято да спим на затворени прозорци. Гарантирано от ГЕРБ.

Отговори
5 2
РЗИ

РЗИ

06.07.2020 | 23:06

Явно неспазване на социалната дистанция

Отговори
5 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?