102

Завръщане: Ники Митов води двама от Хебър в Монтана

Разтрогналият договора си с ФК Хебър преди точно 1 година старши-треньор Николай Митов се завръща на футболното поприще като нов наставник на втородивизионния Монтана.

Това ще бъде втори период за него в северния град след 10 годишна пауза. При първия през сезон 2013/2014 г. отборът завърши четвърти в класирането с актив от 44 точки - от 12 победи, 8 равни срещи, 6 загуби и 36:24 голова разлика. Тогава монтанци останаха само на две точки от второто място на Хасково, което подпечатваше визите за елита, а първи финишира Марек. Заради ремонтни дейности на "Огоста" отборът играеше тогава домакинските си срещи в Мездра.

Кметът на Монтана Златко Живков пожела успех на Митов е екипа му и изрази увереност, че под негово ръководство отборът ще бъде отново част от елита. "Ще градим изцяло нов отбор. Целта е той да играе атрактивен и печеливш футбол. Само така ще върнем феновете на стадиона", заяви Митов.

Както и в Хебър негов първи помощник ще бъде Радослав Вардаров, а функциите на кондиционен треньор ще изпълнява Антонио Кантарев, който е син на пазарджишката футболна легенда Крум Кантарев. До няколко дни ще стане ясен и треньорът на вратарите.

Припомняме, че 51-годишният специалист бе начело на Хебър (Пазарджик) почти 4 години като през това време извървя с тима от Пазарджик пътя от Трета до Първа лига. 

 
 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?