Заради гол "ала Марадона": Вратарят на Чико изгърмя за 6 мача

Тежко наказание получи титулярният вратар на лидера в пазарджишката "А" РФГ Чико-Бунара.

Стражът на бяжани е със спрени състезателни права за следващите 6 мача, обявиха от Дисциплинарната комисия при ОС на БФС - Пазарджик.

Томов получава санкцията за това, че взел жълтия картон от ръката на главния съдия Стоил Малинов, който секунди преди това му го вдигнал за бурен апостроф на реферско решение, за зачитане на гол в полза на Чепинец при резултат 3:0 за Чико.

От щаба на домакините заявиха, че приемат наказанието, но обясниха постъпката на вратаря си като следствие от грешка на рефера, който зачел нередовно попадение на Чепинец.

Според бяжани авторът на гола си признал, че вкарал в стил "ала Марадона", но Стоил Малинов отказал да коригира решението си, което отключило необузданата реакция на Станислав Томов. 

"Поведението на Станката не е оправдано, но е обяснимо", споделиха още от Чико и пледираха за реципрочна санкция и на съдията.   

В "А" РФГ има още двама наказани. Светослав Михайлов от Левски(Паталеница) ще почива принудително в 2 мача, а Мартин Георгиев от Тракиец(Главиница) в един.

По доклад ФК Марица(Белово) е наказан с глоба от 62 лв. 

Йордан Грозданов от Зенит(Ветрен дол) е със спрени състезателни права за 1 среща.

При юношите Стефан Симонов от Спартак(Калугерово) е наказан за 2 срещи, а Стефан Донов от Хебър за една. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?