Заради COVID ограниченията: Зрее недоволство сред футболните фенове

Дни преди старта на новите първенства в Първа и Втора лига все повече фенове задават логичния въпрос: Защо остана забраната за посещаване на мачовете?

„По площадите в София и много големи градове на България всяка вечер се събират хиляди протестиращи. В дискотеките е пълно с младежи, които се прегръщат и целуват. В барове и локали на морските курорти всяка събота и неделя е бъкано с народ. Значи там опасност от разпространение на заразата няма, а на стадиона, където спокойно може да се сяда през ред и седалка – има? Това е безобразие”, коментираха ултраси от агитката на Хебър. 

Идния петък техният отбор приема Пирин на стадиона в Пазарджик, но те и останалите желаещи да изгледат срещата на живо няма да бъдат допуснати на трибуните. 

„О’кей, този мач ще го дават по телевизията и който си е платил 8 лева за Диемите ще го гледа, но първо не всеки има достъп до тази платена услуга, второ, колко мача на Хебър ще бъдат телевизионни през първия полусезон, та да се примирим с този вариант”, пита един от хард феновете на „гробарите” Юри. 

Само преди 24 часа той пропътува разстоянието до Стара Загора за да изгледа контролата на Хебър с Берое, но заедно с още четирима от агитката на пазарджишкият тим остана извън стадиона заради забраната за достъп на публика до футболните мачове.    

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?