Следвайте ни

Започна пореден етап от обновяването на стадион "Бенковски"

viber icon

Стартираха строително-ремонтните и монтажни работи, свързани с обновяването на градския стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, видя "Марица". За тази година е предвидено изграждането на нови два сектора с козирка и седалки, които ще бъдат ситуирани вляво и дясно до вече направения през 2019-та година(сектор "А"). 

Паралелно с това ще бъдат поставени и още нови седалки на голямата трибуна(сектор "В", срещу съблекалните), с което тя ще придобие още по-практична и естетична визия. 

Дейностите на стадиона вече започнаха по същество с демонтиране на старите вече 31-годишни седалки и подготвяне на трибуните за следващия етап от СМР-то. 

Очакванията са през лятото да се работи на пълни обороти и през есента поредния етап от реновиране на откритата част на стадион "Георги Бенковски" вече да се ползва от феновете на отбора при посещението им на домакинските мачове на Хебър.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?