64

За властелина на ракетите Крушарски и неговото ноу-хау във футбола

Бизнесменът Христо Крушарски отново извади постулат за родния ни футбол. Кандидатът за шеф на БФС за пореден път се спъна на равно място - обяви, че "в България трябва да си седнем на задника и всеки да си върши работата". И се подкрепи с прозрението, че "който вади пари, той командва".

Несъмнено беловласият властелин на ракетите за градушка е прав в съждението си, че който е паралията, той командва. Но е добре Крушарски да знае, че може да командва, но управлява този, който е назначен за това и знае как. В случая става въпрос за вратаря Динко Хоркаш. Крушарски наредил на треньора Томаш хърватинът да седне на пейката.

Ето това е проблемът на футболните босове у нас - вместо да командват, те управляват. Крушарски не разбира и бъкел от вратарство. За това трябва да се доверява на решението на Томаш, а то е Хоркаш да пази.

Няма да ви обяснявам какъв вратар в момента е младокът Кристиян Томов, всичко се вижда.

Тук Крушарски трябва да разбере, че не е никак, ама никак по бизнесменски да оставя Хоркаш на пейката си. Това е все едно в завода му за ракети против градушка в аржентинската провинция Мендоса, да остави най-добрия си стругар на пейката, а на струга да заработи секретарката в офиса. Тогава няма да ви е чудно, ако тези ракети вместо в облаците, хванат за Авдеевка, например.

Не може да имаш топ вратар и да не го ползваш до юни, тъй като му изтичал договора. Ами, като изтече, ще си намерите друг вратар, бре маскари. То бива толкова наивна работа от страна на Крушарски, ма чак толкова. 

И накрая, Александър Томаш има доста хубави костюми, и осанка, не му прилича някой да му реди състава. Не, че нещо, но Локомотив не е единствен клуб на света, в който има работа. 

Оцени новината

Оцени новината
4.1/5 от 10 оценки
4.1/5 от 10 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?