Юрист ще свири на мача за Купата между Спартак и Оборище 

Стажантът в Софийски районен съд – Стоил Малинов от Пазарджик ще бъде главен арбитър на днешната елиминация от областното издание на турнира за Купа България между тимовете на Спартак(Калугерово) и Оборище(Панагюрище).

Помощници на дипломираният юрист ще бъдат Енчо Златански и Александър Кожухаров. Наряда за делегат на срещата получи Димитър Иванов – Шефа.  

Двата отбора излизат един срещу друг от 18 часа на стадион „Орчо войвода” в Панагюрище, а победителят от мача ще представлява областта е следващия етап – зоналните полуфинали.

Тази година заявки за участие в първия по ранг национален футболен турнир от област Пазарджик подадоха само тези два отбора, като формално за домакин на елиминацията жребият отреди да бъде вписан тимът на ФК Спартак.

Калугеровци изиграха първи официален мач само преди 3 дни, когато загубиха у дома с 0:5 от Брацигово.

Третодивизионният Оборище пък вече набра скорост в шампионата на Трета лига, където след 3 изиграни кръга няма загуба(2 победи и едно реми в актива на панагюрци).

Днешният по същество областен финал ще се състои по правилата за елиминиране в един мач. При аматьорите това означава, че продължения не се играят.

Ако срещата завърши наравно в редовното време, крайният победител ще бъде излъчен след изпълнения на дузпи. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?