61

Юноша на Локо с повиквателна за младежкия национален отбор

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Тодор Павлов получи отново повиквателна за младежкия национален отбор на България. 18-годишният бранител попада в сметките за приятелския турнир “Анталия Къп”, който ще се проведе в Белек, където черно-белите изкараха подготвителния си лагер. Селекцията на Александър Димитров ще изиграе две контроли в перлата на Турското Средиземноморие. Те ще се изправят първо срещу Словакия (25.03.), а след това предстои и мач срещу Финландия (28.03.). Междувременно Фенклубът на Локомотив Пловдив използва официалната си страница, за да се обърне към "черно-белите" привърженици. Конкретният повод за реакцията от "Лаута" е равенството 1:1 на стадион "Българска армия" при гостуването на ЦСКА-София.

"Локомотивци,

С биткаджийското равенство от събота Локомотив влезе в серия от четири поредни мача на Армията без загуба. Заедно с победата от есента на 2016 година, с гол на Дани Кики, последното десетилетие се явява най-успешната серия от мачове, играни край езерото Ариана - 2 победи и 7 ремита от 12 мача.

Най-доброто тепърва предстои, а още тази пролет се надяваме да дойдем пак на Ариана и да вземем трите точки!", гласи обръщението. 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?