Следвайте ни

Йордан Сталев пред "Марица": Не са ме задържали, продължавам да работя

viber icon

Председателят на Съдийската комисия към БФС Йордан Сталев категорично отрече да е бил арестуван при акцията на полицията в базата на националните отбори в Бояна. Пред "Марица" Сталев заяви, че е бил разпитван, но не и задържан. "Цялата ситуация се раздуха излишно. Както виждате, аз съм си на свобода и си изпълнявам служебните задължения и тези като председател на Съдийската комисия. Не отричам, че бях разпитвам. Нека обаче да се знае, че на разговор бях извикан не само аз, а всички членове на комисията, а също така и изпълнителният директор на БФС Антон Попов. Нито един не бе задържан, нека това да се знае от всички. Не очаквайте да ви кажа какво са ме питали и какво съм отговарял. Разговорът продължи толкова, колкото е трябвало да продължи.
Аз съм абсолютно спокоен, защото няма от какво да се притеснявам. Съвестта ми е чиста. Продължаваме да работим и в четвъртък ще изготвим нарядите за поредния кръг в двете професионални групи", заяви Сталев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?