61

Вторият отбор на Локо удари Първомай, Карлово излъга Родопа

Дублиращият тим на Локомотив победи Борислав (Първомай) в отложен мач от първенството в ЮИ Трета лига. Срещата се игра в сряда на стадиона в Първомай. Локомотивци доминираха в срещата и успяха да постигнат ценна победа като гост.

Домакините поведоха чрез Андрей Атанасов в 17-ата минута, а в края на полувремето бе отсъдена дузпа в полза на гостите за игра с ръка на Стоян Марудов. Иван Сулев бе точен и изравни. В 73-та минута съдията подмина втора дузпа за Локомотив. В края на срещата, след центриране,  „черно-белите“ стигнаха до победата с гол на Иван Михайлов. В последните минути на срещата Иван Арамазов бе изгонен с директен червен картон.

Локомотив II е 14-и в класирането с 18 точки, а Борислав заема 16-то място с 14 точки. В следващия кръг Локо гостува на последния Верея, докато първомайци гостуват на Розова долина.

Левски (Карлово) излъга Родопа с 1:0 в отложен мач. Победният гол вкара Ерай Карадайъ след страхотна асистенция на най-добрия на терена Запрян Запрянов. С много добри изяви се отличи и вратарят на гостите Стефан Дафовски, който спаси отбора си от по-голямо поражение.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?