46

Времето за грешки приключи! Започват елиминациите на Световното по футбол!

В събота започна същинската част от Световното първенство 2022 в Катар - елиминациите! Някои от фаворитите вече допуснаха по една-две издънки по време на груповата фаза, но времето за грешки изтече - отсега нататък всяка малка неточност ще бъде наказвана тежко, а най-добре подготвените ще стигнат най-далеч на шампионата на планетата. 

Старт на осминафиналите на Световното по футбол 

Груповата фаза на шампионата приключва в петък вечер, а в програмата на Световното първенство стартът на елиминациите е заложен още в събота. И първите няколко сблъсъка вече са ясни, а efbet предлага топ коефициенти за тях.

Два фаворита на фокус в събота 

Първи на сцената сред фаворитите за титлата излиза Нидерландия, която обаче ще има много тежка задача срещу САЩ. "Янките" са допуснали само един гол в турнира до момента и, въпреки че не показват най-доброто от себе си в атака, определено могат да разчитат на отличната си дефанзивна линия. 

Нидерландия е в ролята на фаворит с коефициент 2.05* в платформата за онлайн спортни залози и казино игри - efbet, докато успех за САЩ е оценен на 4.40*. Очакванията определено не са за голове, тъй като коефициентът за над 2.5 гола е 2.40*. 

Във вечерната програма Аржентина е абсолютен фаворит срещу Австралия, въпреки че "кенгурата" поднесоха изненадата, отстранявайки Дания от Световното. Шансовете на "гаучосите" да приключат мача в редовното време са оценени на 1.23*, докато този развой в полза на Австралия е 19.00*!

Шампионът няма намерение да отпада на осминафиналите

Полша се промъкна през иглени уши, за да играе на осминафинали, а наградата на тима е... челен сблъсък със световния шампион! Въпреки че не убеди с играта си, "дружина полска" демонстрира добра защита и фантастичен вратар в лицето на Войчек Счесни, която е готова и да вгорчи живота на "петлите". И въпреки това - победа в редовното време за Франция е оценена на 1.31*, което говори достатъчно колко сериозна е ролята на аутсайдер за Полша. 

Вечният претендент Англия 

Англия отново мечтае да стигне до заветната световна титла, която бяга на тима от 1966 година насам. Преди 4 години отборът завърши на 4-то място, достигайки до полуфиналите, а пътят към нови полуфинали (а защо не и финал) започва от Сенегал. Африканският тим беше първият тим от континента, който се класира към осминафиналите, но шансовете на отбора изглеждат минимални. Ако все пак се стигне до изненада, то Сенегал е отбор, който е способен на това. 

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?