Следвайте ни

Враг на Васил Божков става генерален спонсор на „Родопа-Смолян“

viber icon


Един от основните онлайн букмейкъри "Ефбет“ става генерален спонсор на футболен клуб „Родопа-Смолян“. Договорът е подписан преди дни от представител на компанията и председателя на Управителният съвет на тима Валентин Кюлхански. „Ефбет“ се ангажира да подпомага финансово клуба от Смолян в следващите 5 години. Освен това, ще подсигури и пълна екипировка на италианската фирма „Макрон“ на представителният тим на „Родопа- Смолян“. 
„Договорът ще допринесе за финансовото спокойствие в клуба, като се надяваме да сме си взаимно полезни“, коментира Кюлхански. 
Договорът на „Ефбет“ и „Родопа-Смолян“, се случва след като ръководството на Община Смолян предложи на местният Общински съвет да приеме отдаването на места в родопския град за реклама на компанията.  

Собственикът на "Ефбет“ Цветомир Найденов издържа и втородивизионния "ЦСКА-1948", който претендира, че е автентичният клуб на армейците.

Преди няколко дни Найденов направи шокиращи разкрития за бившия си съдружник Васил Божков, като го обвини в поръчкови убийства и изнасилвания. Той е и основен свидетел на прокуратурата срещу хазартния бос Васил Божков. 
    

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?