Вили Вуцов с яростна атака към шефовете в Левски

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов нападна яростно изпълнителния директор на клуба Павел Колев и спортния шеф Ивайло Петков. Както е известно, синът на Иван Вуцов е сред на близките приятели на спрягания за нов приносител на акциите на Герена Константин Папазов. 

"Ако един ръководител не може да си изпълнява задълженията, най-нормалното е да си тръгне. Затова разбирам решението на Павел Колев да подаде оставка. По-добре е да си признае, че Левски е голяма хапка за неговата уста. Да не се обижда, но той няма потенциала за клуб като Левски", обяви познатият и като Вили Главата специалист.

Той не скри, че винаги се е чудел по какъв въпрос е в Левски Ивайло Петков. "Нямам нищо лично срещу него, но с нищо не ме убеди, че е полезен за клуба. Не видях нищо позитвино от присъствието му на Герена.  По негово време бяха привлеченеи доста спорни играчи. Ще дам пример с Дени Алар - оказа се контузен, не знам как е минал медицинските тестове, за приноса му към отбора няма да коментирам. Ами Мазурек, Каргас, Нашименто - нивото не им е за Левски. Като изключим Ейолфсон и Паулиньо, другите не се са по-добри от българските играчи, а се очаква те да правят разликата", добави треньорът, който за три месеца води и Ботев преди да бъде изритан след отпадане от Локомотив Пловдив за Купата на България. 
 
Вуцов е изненадан от възможността акциите на Левски да бъдат прехвърлени на Тити Папазов. "Тити обича много Левски, дано само не бъде използван. Не съм се виждал отдавна с него заради пандемията, но ми е приятел и не искам да го употребят. Истината е, че след Тодор Батков Левски не случи на собственик. Идваха с фойерверки и си отиваха по терлици. Васил Божков лесно ще прехвърли акциите, за него е добре да се отърве от тях, защото сега те са проблем за него. Но какво се случва след това, как ще се издържа Левски - това е важият въпрос".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?