Вижте мненията на Тунчев и Илиан Илиев след мача във Варна

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев сподели, че нулевото равенство във Варна е справедлив резултат с оглед на показаното от двата отбора.

„Според мен резултатът се закономерен. И двата тима имаха по 1-2 чисти ситуации, но резултатът е справедлив. Резултатът е реален. Относно мотивацията съм доволен. Момчетата осъзнаха значимостта на мача. Знаехме, че ще е труден мач. Имаше нервност и умора, нормално е. Според мен обаче играчите се постараха доста. Със сигурност пораженията оказаха влияние върху днешното представяне и нервността, но все пак мисля, че нещата ще се наредят с течение на шампионата“.

Няма новина за трансфери, нито входящи, нито изходящи. Трансферният прозорец затваря по-късно. За момента няма конкретика, но не може да изключим нещо да се случи в последния момент“, заяви Тунчев.  

След като се получи такъв резултат, трябва да го приемем. Получи се затворен мач. Локомотив убиваха темпото и така тежко тръгна мача. Успяхме да създадем все пак опасности, но не успяхме да ги реализираме и според това мачът завърши наравно. Мога да съм доволен от играчите, че в дефанзивен план се вложихме максимално, имаме разерви в офанзивен план, но качеството на терена не помага да работиш бързо с топката. Въпреки че не победихме, малко са нещата, които ме правят недоволен. Има хора, които не може всеки мач да са на най-добро ниво”, започна Илиев.

„Мисля, че по-добре да ни бяха вкарали гол, а ние да победим, но имаше спорна ситуация, която смятам, че имаше дузпа. Ако си спомняте мача Франция – Португалия на Европейското, имаме същата ситуация и дузпа, но тук не я видяха. Не е добре, но може и така да се преценили. Затворен мач срещу силен противник. Получи се огледално копие на предния мач, но с идеята, че имахме повече ситуации”, коментира Илиев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?