Вижте какво казаха Гонзо и Тунчев след поражението от ЦСКА 1948

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов призова да не се правят трагедии след загубата от ЦСКА 1948. "Когато загубиш винаги е неприятно, но пък нека отдадем заслуженото на нашите момчета, които 11 мача не допуснаха поражение. Вярно е, че бяхме под нивото си, но на всеки отбор се случва в дадени мачове да не е на ниво. Има още пет мача в плейофите. Ще се опитаме да запазим второто място", заяви Гонзо.

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев сподели, че играта на отбора не се е получила и на това се дължи загубата.

"Имахме мотивация, но днес нещата не се получаваха, бавно играехме с топката, далеч бяхме от съперника. Доколкото съм запознат това му е първата изпусната дузпа, има го това нещо, за наше съжаление не успя да реализира, загубихме", коментира той.

"Играем мач за мач, нямаме за цел първото място, далеч сме още от тази мисъл да гоним първото място, но не е цел това нещо. Докторът ще прегледа Малембана обстойно, за да видим за каква контузия става дума, предлогама е мускулна", добави Тунчев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?