61

Вижте как реферът Тренчев помогна на Левски да бие след гол с ръка

Левскар ли е реферът Станимир Тренчев? Този въпрос изниква отново след мача Левски - Ботев, когато от жълто-черния тим предявиха претенции за незачетения гол на Николай Минков в средата на второто полувреме. В спорната ситуация Тренчев първо зачете попадението, но след като я изгледа на ВАР, го отмени. Паметливи набюдатели припомнят, че за втори път решението на арбитъра с петрички корени помага на столичния тим да спечели завързан двубой.

Точно преди 5 (пет) години грандиозен скандал избухва на мача Левски - Верея. Двубоят е в последната минута, когато Давид Яблонски плонжира в пеналта на заралии и с ръка отбелязва победния гол. Станимир Тренчев е допълнителен асистент рефер зад вратата и има идеален поглед върху ситуацията, тъй като е на по-малко от 10 метра. Дали е сигнализирал на главния съдия Никола Попов, остава мистерия, но от кадрите се вижда, че не го е направил. Въпреки протестите на играчите на Верея попадението е признато. Попето традиционно не е наказан, тъй като е широко известно, че дори да отсъди фалшива дузпа и сам да я бие, него големи санкции не го ловят. Тренчев е сложен на трупчета за няколко мача, след което е върнат. А за противника на Левски остава старият лаф "Битият, бит, е банална фраза".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Меки круши

Меки круши

10.10.2022 | 11:27

Всички говорят за ръката,а никой не коментира Караджов,който отнася и свои и и чужди!Чиста дузпа!

Отговори
1 1
А когато

А когато

10.10.2022 | 10:11

ЛЕВСКИ страдаше от съдийски грешки, що се смеехте....

Отговори
1 4
Алекс

Алекс

09.10.2022 | 20:59

Това е отбора на народа бе кво си мислите с ръка, от засада няма значение щом е гол за Левски.

Отговори
8 4
Дим

Дим

09.10.2022 | 19:16

Левски е над законите. При тях гол се признава след третия път.

Отговори
15 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?