61

Вижте кадри от жестокото меле преди ЦСКА - Локо Пловдив

Жесток бой забави със седем минута началото на мача ЦСКА - Локомотив Пловдив. Двете агитките се сбиха на пистата пред сектора за гости, както и на трибуните между Сектор А и Сектор Б на стадиона.

Меллето бе предизвикано от червени запалянковци, които си пробиха път по пистата и стигнаха до сектора с фенове на Локо, където се стигна до баталните сцени.

Това не е първи път, когато агитките на двата отбора стигат до бой директно на стадиона. През 2017 г. на мач в пловдивския парк Лаута се стигна до сблъсъци между агитките на двата тима на пистата пред централната трибуна на Лаута.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Смешни сте

Смешни сте

01.11.2021 | 10:12

Тая путка умряла дето коментира знае ли думата “провокация” какво значи?

Отговори
0 0
намръщенЪ

намръщенЪ

31.10.2021 | 23:21

Такива тупалки ставаха и преди 40 години. Само, че тогава в помощ на Локо-агитката се притичваше и жълта(тя не се познаваше, щото не бе с черно-бели знаци), локомотивци си връщаха жеста на нашите мачове. "Левскарите" бяха разкървавени много пъти. Преди един мач с ЦСКА"Септемврийско знаме" се стигна за пръв път до ПЪЛНО ОБЕДИНЕНИЕ на всички агитки(говоря така, щото бях вътре), за да се НАБИЯТ цесекарските агиткаджии. Причина бе счупеният влак след есенния мач(8:2 за червените в София). Но след 3 поредни загуби и пасив от 0:1 "Локомотив"Пд направи чудо и докара мача до 4:2. Тогава, въпреки че нямаше джиесеми, шефовете на черно-бялата агитка ВЕЛИКОДУШНО РАЗПОРЕДИХА НА ВСИЧКИ СКРИТИ ЗАСАДИ ДА ПРОПУСНАТ ЧЕРВЕНИТЕ АГИТКАДЖИИ "Ние ги утрепахме на терена, оставете ги да живеят" казал шефът на агитката им. Това беше на "Девети септември". Същият сезон ЦСКА стана шампиоон за 4-ти пореден път, "Локомотив"злощастно изпадна след въртележка(за да се върне пак след един сезон след шоуто в Казанлък с 3:0). За п оследен п ът(мисля) обединени агитки имаше в Благоевград, когато много локомотивци подкрепяха "Ботев" на брокерите срещу ЦСКА(без "С.знаме" вече) на финала за купата

Отговори
1 1
жико

жико

31.10.2021 | 21:08

За един ден, два пъти ги биха.

Отговори
4 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?