Ветераните на Марица трети на турнир в Анталия

Ветераните на “Марица” за поредна година записаха добро класиране на турнира в Анталия, Турция. “Жълто-сините” финишираха на престижното трето място в крайното класиране.

“Марица” спечели своята група, след като в последната си среща разгромиха с 4:0 “Адияман”. Головете реализираха Костадин Койчев във 2-та и 39-та минути, Бисер Дойчинов в 28-та и Димитър Солаков в 50-та.

 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

На четвъртфинала маричани надвиха с 1:0 Шанлъ Урфа с гол на Костадин Койчев в 20-та минута. Въпреки стабилната си игра “жълто-сините” загубиха с 3:1 от “Мердин”. Единственото попадение вкара Шенол Шерифов. Така “Марица” се изправи срещу “Ичел” в мач за 3-то място. След 0:0 в редовното време се стигна до изпълнение на дузпи, при които пловдивчани бяха по-съсредоточени и спечелиха. Благовест Смиленов, Костадин Койчев и Бисер Дойчинов бяха точни от бялата точка. Турнирът спечели “Трабзонспор”.

Ветераните на “Марица” вече се завърнаха в България. Днес им предстои среща от 1-ви кръг на обласния етап в първенството срещу “Ботев”. Двубоят е от 14:30 часа на стадион “Марица”.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?