Ветерани на Ботев Пловдив с обръщение към феновете

Ветерани на Ботев Пловдив излязоха с обръщение към феновете на клуба по повод трусовете в ръководството на клуба и напрежението между запалянковците и члена на Борда Ангел Палийски. Ето под какво се подписаха ветераните на жълто-черния клуб:

Уважаеми Ботевисти,

Използваме трибуната на официалния сайт на Клуба, за да изразим своята подкрепа към г-н Георги Самуилов и ръководството на Клуба.

Ние, като легенди на най-стария футболен Клуб в България, следим със загриженост процесите, случващи се в нашия любим отбор. В последно време ставаме свидетели на организирана атака срещу г-н Самуилов, подета от група фенове и целяща той да не бъде част от нашия клуб.

Нашето мнение категорично е, че г-н Самуилов трябва да продължи да издържа Ботев (Пловдив). Имаме информация, че благодарение на него са изчистени множество задължения към фирми, доставчици и структури, към които Ботев е натрупал задължения през годините.

Освен това, отборът разполага с добър бюджет за нашите стандарти и пътят, по който е поел – налагане на собствени кадри от школата, е точно това, което ние искаме да виждаме. В Клуба се работи със спокойствие и атмосферата е далеч по-добра от тази, която беше до преди известно време.

Евентуалното напускане на г-н Самуилов би довело до сериозен трус в нашия любим клуб, което по никакъв начин не кореспондира с нашето желание.

Затова ние призоваваме цялата „жълто-черна“ общественост към обединение, защото само заедно можем да върнем Ботев на върха. Нашият Клуб винаги е бил най-силен, когато заедно като юмрук сме преодолявали трудностите по пътя ни.

През годините нашият Клуб е претърпявал сериозни катаклизми, като винаги е намирал начин да се вдигне от дъното и да покаже кой е отборът на Пловдив. Нека за пореден път докажем, че ботевизмът е символ на любовта, на красотата, вярата и борбата и заедно с г-н Самуилов да постигнем множество успехи и купи за нашия любим отбор.

С уважение,

Петър Зехтински, Атанас Пашев, Марин Бакалов, Костадин Танев, Костадин Костадинов, Иван Занев, Благой Блангев, Антим Пехливанов, Димитър Младенов, Трифон Пачев, Георги Георгиев – ветерани на Ботев (Пловдив)

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?