Венци влезе много остро на "Ботев": Дадох им купата да се снимат

Президентът на Славия Венци Стефанов не спира с медийните си изяви. След като се разправи словесно с Димитър Бербатов, сикаджията подхвана и "Ботев". "Ботев", които се пишат, че са най-старият клуб в България, ме молиха да им дам купата да се снимат с нея и да я прекопират. Истина е. Ако някой може да докаже, че през 1912 година е имало такъв клуб, ще го черпя. Ние имаме архив от първия ден на създаването на клуба. Пълен архив от 1913 година досега. А Ботев имат снимка с купата, която им дадох аз.

Те са били винаги на принципа някой да им даде пари. Едно време Димитър Христолов им беше виновен, после дойде Цветан Василев да дава пари, после дойдоха Палийски и Самуилов. Даваха пари, а една сюрия зяпачи все недоволни. Хайде сега работете, да видите как е, вадете пари.

Говорейки за миналото и годините, се сещам как един човек преди време излезе и каза, че Левски е създаден през 1911 г. Тоест, ученици в шести клас са създали футболен клуб, защото така им се иска. И на мен ми се иска вече толкова години да изляза с Шарън Стоун, ама тя продължава да не знае.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Вовик

Вовик

11.10.2020 | 09:49

Безумно глупавия Стефанов винаги дърдори врели некипели, а никой не го пита.. Когато Ботев е бил футболен отбор, евреите са карали Слави да им играят в кръчмите... Наздраве Венци, бъди щастлив със слабоумието си

Отговори
3 0
Ракодов

Ракодов

10.10.2020 | 13:04

Чичо Венци болен мозък,взимай си хапчетата по редовно,купата бил дал да се снимат ,тюфлек дърт като си отаваряш устата се замисли малко поне ако имаш тази възможност де.....

Отговори
7 2
Да знаете!

Да знаете!

10.10.2020 | 10:30

Най-стария футболен клуб е Ботев! Той е създаден на 26 юли 811г. след Христа! След битката при Върбишкия проход ,подритвайки кратуната на император Никифор Геник осенила ги идеята за създаване на спортен клуб с единствена цел ритане на кратуни празни! Но защо точно с името Ботев...!? А ми в този момент войската Българска подритвайки отрязаната чутора на въпросния решила единодушно впервайки поглед към високия връх на стара планина да онаследи туй име тоз току що създаден спортен клуб с единствена цел просия на пари вечно- ама това е друга история! Тъй бил вписан в регистрите на държавната ни администрация !

Отговори
4 3
Свободата не е свободия!

Свободата не е свободия!

09.10.2020 | 21:19

Тази "новина" е тиражирана в Пловдивските медии от два болни мозъка-Стойчо Генов и Дончо Донев.Същите "журналисти" във форумите ежедневно под всякакви псевдоними.Болни мозъци!

Отговори
11 2
адвокат Т. Кръстев

адвокат Т. Кръстев

09.10.2020 | 18:39

Донев, спри да тиражираш всяка глупост, с която смяташ, че можеш да уязвиш велик клуб като "Ботев" Пловдив. По-скоро напиши материал, как любимците ти от Локомотив се състариха с 10 години. И как станаха правоприемници на Спортклуб при положение, че са имали срещи помежду си.

Отговори
10 5
намръщенЪ

намръщенЪ

09.10.2020 | 18:54

Тук сте прав, "Спортклуб" е наследен от "Славия"Пд, отбор съществувал до създаването на Доброволните Спортни организации ОТДЕЛНО от "Локомотив". Де факто, Пловдив е имал 5 отбора в елитната група, а не 4. Когато ДСО са разтурени и дружествата възстановени, "Славия" не е. Но в случая, това е подробност. Да се оправим някак ние, пък ако ще пак от буква "В" да почнем

Отговори
7 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?