Следвайте ни

Венци: В Левски да не стане мяу, дойде Видов ден за Берое

viber icon

Президентът на Славия и член на изпълнителния комитет на БФС Венцеслав Стефанов поднови медийните си изяви след глупостите, които наговори за националите на Локомотив Пловдив, за което основателно бе скастрен от черно-белите и подложен на словесни унижения в социалните мрежи. Босът, оприличен от бившият национал Благой Георгиев с фразата "Като му поднесат микрофон, все едно вижда кебапче", този път насочи остроумията си срещу Берое и Левски.

Вчера министърът на енергетиката Андрей Живков заяви, че не вижда причина ТЕЦ "Марица Изток 2" да продължи да издържа заралии, при положение, че дружеството е на милиони загуба.

"Това, което се чува е лошо. Лошо за Берое! Аз откога говоря за държавните ясли! Но винаги идва Видовден, от мен да го запомните. Не съм сигурен и с Левски какво ще се случи. Какви са последните новини за Джексън, Диксън? И на "Герена" да не стане “мяу”? Накрая да не изляза прав за бройката на отборите в "А" група - да не започнем само 12 отбора първенството", заяви пред колегите от Спортал шефът на най-стария столичен клуб.

Коментари (2)

Някой

Някой

18.06.2021 | 13:44

А бе кух дебел плондер, ти пък кога си казал нещо смислено. Отвратително същество!

Отговори
3 3
Попето

Попето

18.06.2021 | 11:28

Не им се иска, макар да знаят, че бате Венци знае и винаги казва какво ще се случи. Не забравяйте, че не е от вчера и пак казвам - има информатори и знае много. Така, че го слушайте вместо да го плюете. Онзи О`Джизъс една милиардерка не успя да задържи, защото е голямата работа, та тръгна Лефски да оправя. Левски с тире - але але ...

Отговори
9 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?