Следвайте ни

Венци Стефанов с много грозна атака срещу Бербо! Нарече го...

viber icon

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов  атакува много остро кандидатът за шеф на футболната ни централа Димитър Бербатов. Бившият бос от борческата групировка СИК дори сравни Бербо в шоуто та Николаос Цитиридис" по БТВ с поп Кръстьо. Той взе отношение и по писмото на ФИФА и УЕФА, с което те запитаха БФС какво се случва с връщането на Борислав Михайлов. 

Самото писмо се появи в медиите на 5 май, а малко след това от футболната централа признаха за съществуването му като написаха: „На 4 май 2021 г. по електронен път в Българския футболен съюз е постъпило запитване от страна на ФИФА и УЕФА относно текущата ситуация във федерацията вследствие на оттеглената оставка от страна на Борислав Михайлов“, което не кореспондира с изказването на Стефанов. 

Босът на „белите“ не пропусна отново да се заяде с Димитър Бербатов и кандидатурата му за поста президент на БФС. „Всеки има право да се кандидатира, ние сме демократична държава. Крушарски каза, Порточанов. Аз ще ви кажа едно нещо. Поп Кръстю е предал Левски, Бербатов предаде България. Той каза: „Аз не искам да играя за България, няма да играя за националния“. Сега иска да да стане президент. Га ръфаше кифтетата не рива, сега ривеш. Когато си 100% българин няма значение кой управлява. Важното е да играеш за България. Когато можеше да се класира България, той избяга. Тези, които станаха четвърти в света, какво да ги правим? Да ги изхвърлим на улицата. Аз да се притеснявам от промяната? Аз я искам, но той не е промяната. Аз съм сигурен, че ти да се кандидатираш, по-добре ще управляваш. Не искам хора, които забравят откъде са тръгнали... Затова хората си оставят цървулите в къщата. Където отидеш в света, казват Стоичков“, каза Стефанов. 

Той коментира и оттеглената оставка на Борислав Михайлов. „Боби Михайлов отговаря за себе си. Не съм му настойник. Решението не е общо. Връщането на оставката си е негово решение. Аз нямам право да го питам защо. Той е президент. Аз може да съм Венци Стефанов, но спазвам чинопочитание. Бил съм войник и знам как трябва да се отнасяш към висшестоящите“, заяви президентът на Славия. 

„В БФС трябва да застане честен, точен, познат, човек, който наистина... не само глупости. Има хора, които са дали много за българския футбол. Известни, обичани хора, които могат да направят промяната в българския футбол. Географията на футбола трябва да е в цяла България. Не може да е в 4-5 града и да си играят няколко отбора и да си правят с телевизиите и да си правят каквото искат. Вие знаете ли какво е мач в 20 часа ноември месец. За да имало интерес. Обясняват ни какъв страшен интерес имало, защото било с плейофи. Не виждате ли, че заради тази пандемия всички не излизат. На Бразди се вдигна рейтингът“, каза още Стефанов. 

Членът на Изпълкома направи и друго странно изказване. Той заяви, че от събраните подписи от Христо Порточанов за извънреден конгрес едва 3 или 5 клуба са си свикали общи събрания и са внесли редовни документи. „Писма от Груйчо Дочев. 95% от писмата нямат нищо общо с истината. Порточанов изпраща измислени бивши съдии изхвърлени от футбола и отива при кмета. 3 или 5 бяха нормалните. Може да проверите в БФС“, каза Стефанов. От друга страна обаче заяви, че 350 клуба са написали редовно, че искат да няма извънреден конгрес. 

„Какво е направил Бербатов? Нали е помощник треньор на Етър. Носи табелата „Край на колоната“. Той трябва да се учи. Последните 4-5 години, откакто Емил Костадинов отговаря, два пъти играем финал за Европейско първенство“, каза Стефанов.

 

Коментари (5)

Горчев

Горчев

19.05.2021 | 17:09

Мутрата от СИК обича Русия и Путин.Безродник и руска подлога!Позор!

Отговори
13 2
Горчев

Горчев

19.05.2021 | 17:06

Мутрата от СИК обича Россия и Путкин!Позор за безродника и руски агент!

Отговори
5 1
Горчев

Горчев

19.05.2021 | 17:03

На сикаджииската мутра Венци харесва Путинова Рассия!Безродник и предател е той-един от многото русофилистици у нас.Позор !!!!

Отговори
6 1
Венци

Венци

19.05.2021 | 15:43

Венци е прав че на Барбутов единствения зор беше да подобри рекорда на Зума по брой мачове и голове. В мига който го направи и си би камшика като типична утайка.Но и сър Алекс го усети и затова му би шута от онзи финал.

Отговори
3 9
пловдив

пловдив

19.05.2021 | 14:21

има нещо гнило тука. бербатов е много повече от венци. на венци само годините му са повече.

Отговори
11 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?