64
Следвайте ни

Венци: Още чакам диспут за футбола с хората на Бербо

viber icon

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължава да настоява за публичен диспут с Димитър Бербатов или друг от неговия екип.

Пред Sportal.bg босът на най-стария столичен клуб заяви, че е крайно време да започне да се говори открито по проблемите в българския футбол и че не се страхува да отговаря на всякакви въпроси, но уточни, че и той ще задава такива на своя опонент в диспута.

"Продължавам да чакам някой да се престраши за диспут. Много глупости се говорят, много неистини се хвърлят в публичното пространство! Нека Бербатов или някой от неговия екип се престраши и застане срещу мен. Омръзна ми – този казал това, онзи онова. Нека седнем и си кажем всичко в очите! Да говорим за развитието и бъдещето на българския футбол. 

Клакьорите само говорят – не сме се класирали на голям шампионат от 2004 година, те били промяната. Каква промяна са?! Този собственик на клуб, който издигна Бербатов, има по един-двама българи в отбора си. Михайлов ли е виновен, че някои президенти не се интересуват от развитието на нашия футбол и имат в съставите си по 17-18 чужденци. Какво да говорим? Това ли е промяната?! Така ли ще направим силен национален отбор? 

Нека видим къде се къса нишката – защото при юношите се работи и имаме талантливи момчета. Откакто Емил Костадинов отговаря за юношеските и младежката гарнитура, сме участвали на четири финални кръга. Но после тези момчета не получават шанс да играят в клубовете си. За всичко съм готов да говоря – Бербатов да се активизира, той или някой от пажовете му, чакам за диспут!

Петър Величков ли е промяната? Осем години никой журналист не му беше чул гласа, нито веднъж не беше възразил за нищо, само се въртеше около Борислав и сервилничеше. Да дойде някой и да дебатира с мен", заяви босът на "белите".

Коментари (2)

Сит търбух

Сит търбух

06.11.2021 | 17:17

Броя на чужденците в отборите може да се реши с волята на БФС - като не разбират или не искат "някои" да ограничат броя чужденци - взимате решение чужденците в "Б" група - до двама, във висшата лига - максимум трима в игра и ОК. Но всички там лижат задника на Домус ага. А и всичките "капацитети", начело с дебелия присмехулник трябва да останат в иналото - доказаха, че са в час само за чалга - за нищо друго не стават.

Отговори
1 1
Хитър Петър.

Хитър Петър.

06.11.2021 | 16:01

Бат Венци, Като искаш дебат кандидатирай се за президент на БФС и тогава искай дебат с кандидат. Тогава е съшито ниво. Инъче ти казваш, че Димитър Бербатов има лакеи, а в същото време излиза, че ти си лакей на Боби. Фактите говорят. Когато нещата не вървят от години трябва сегашното ръководство да си поеме отговорността.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?