Васил Божков намеси и Домусчиев и Лудогорец в поредната си атака

Издирваният по 11 обвинения Васил Божков поднови епистоларната си атака. Този път става въпрос за паметна записка, чиято достоверност не е потвърдена. Тя е от среща на 10 юли 2019 г., осъществена в кабинета на собственика на "Лудогорец" и Нова телевизия Кирил Домусчиев.

 От нея става ясно, че двамата са се уговорили за 10-годишен договор за реклама в телевизията на стойност 200 млн. лева, срещу която е обещан "пълен съпорт" в Комисията по хазарта "с цел урегулиране бизнеса и спазване законите на Р.Б.".

По думите на Божков сделката е била осъществена под натиска на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов.

Той допълва още, че институциите трябва да преценят дали става въпрос за рекет, изнудване, корупция, търговия с влияние или злоупотреба със служебно положение. 

За истинността на посочената бележка все още няма доказателства. На нея обаче стои и предполагаемият подпис на Кирил Домусчиев. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
десен

десен

18.05.2020 | 15:16

Аз виждам, че става дума за 2о милиона ( 20 000 000) 2 и седем нули след двойката е равно на 20 милиона, ало Марица, вземете си счетоводител.

Отговори
1 1
Уйювчинкин

Уйювчинкин

18.05.2020 | 09:50

Егати падението. Милиардери.Въртят парите в държавата.Власт,фасони,стойки и чалъми ,а се занимават с тъпотии. Кой ще повярва на онзи помак в Дубай,че това е автентично. И това е договор между две частни лица и две частни компании. Какво го бърка правителството,премиера или финансовия министър какви глупости са си подписвали ? Съпорт! На майка ти хурката помак прост.

Отговори
4 4
Истината

Истината

18.05.2020 | 14:55

Ти си ГЕРБЕРАСТКО педерстче, нали го знаеш

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?